S+S Tuning British Cars

Beste Oldtimervrienden,
 

Na de fantastische en soms zelfs te hete zomer van 2018, gaan wij het toerseizoen voor onze oldtimers zo langzamerhand weer afbouwen voor de winterstop. En om aan een goede afsluiting daarvan bij te dragen, hebben wij op zondag 23 september a.s. de inmiddels bekende Square Mountain Autumn Rally georganiseerd. Het betreft dit keer een rit met een afstand van ongeveer 150 km, over de mooiste weggetjes en door een zeer gevarieerd landschap.
 

Wij verwachten u op deze dag vanaf 9.30 uur bij S&S Tuning aan de Industriestraat 79 te Haaksbergen. Een kop koffie en een plak echte Twentse krentenwegge staan dan voor u klaar.

 

Na de koffie, gaat vanaf 10.15 uur de rondrit van start. De rit leidt u langs de mooiste plekjes van Twente en vooral het aansluitende deel van Duitsland. Vergeet dan ook uw paspoort of ID-kaart niet!

Na de rit verwachten wij u vanaf circa 14.30 uur weer terug bij S&S Tuning, op het hierboven genoemde adres in Haaksbergen. Hier is voldoende en overzichtelijke ruimte aanwezig om uw auto goed en veilig te parkeren.
Na binnenkomst kunt u genieten van het inmiddels bekende “Life Cooking-buffet”, dat vanuit de GoodFoodTruck verzorgd zal worden. Het buffet bestaat uit een salade-buffet met vers gebakken stokbrood, aangevuld met kip- en varkenssaté, heerlijke wraps met gebakken herfstchampignons en ambachtelijk gebakken beenham. In de 

grote pan treft u vervolgens gebakken aardappeltjes aan met paprika en ui.

Kortom smullen dus en voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen wij voor diverse gekoelde drankjes.

Indien u een allergie heeft, waar wij rekening mee dienen te houden, verzoeken wij u om dit tijdig/bij de inschrijving te laten weten.

 

Voor deze toertocht vragen wij van u een financiële bijdrage van € 35,,-- per persoon . Hiervoor krijgt u niet alleen koffie met krentenwegge bij aankomst en een schitterende rondrit, maar ook een heerlijk buffet. De te nuttigen drankjes dienen echter wel te worden afgerekend. Hiervoor wordt per drankje een bedrag van slechts  € 1,-- in rekening gebracht.

 

Wellicht ten overvloede willen wij hierbij nog opmerken dat u volledig op eigen risico deel neemt aan de rondrit. Uw auto dient dan ook verzekerd te zijn en in goede staat te verkeren (geldige APK). Het genieten van het landschap en van uw auto staan tijdens de rondrit centraal. Er is dan ook op geen enkele wijze sprake van enig wedstrijdelement. Onderweg heeft u voldoende tijd om niet alleen rustig te genieten van het landschap, maar ook  om een terrasje te pakken of even lekker te pauzeren..

 

Inschrijven kunt u door onderstaand formulier ingevuld terug te mailen aan: rj.hakstegen@kpnmail.nl

Let op; de inschrijving is pas definitief wanneer de financiële bijdrage, ad € 35,-- p.p. is bijgeschreven op  rekeningnummer: NL51INGB0004039734 t.n.v. R.J. Hakstegen.
Uiteraard gaan wij uit van mooi weer en een grote opkomst. Wij hopen u dan ook op 23 september a.s. bij S&S-Tuning te mogen begroeten.
 


Met vriendelijke groeten,
Hans Sieverink,
Alexander Dalenoord,

Gregor Bouhuis,

Martijn Klister
Robert Jan Hakstegen.
 

 

INSCHRIJFFORMULIER: Hierbij schrijf ik mij/schrijven wij ons in voor de S&S-Tuning Toertocht 2018 op zondag 23 september a.s.Naam:                                       …………………………………………………


Voorletters:                               …………………………………………………

 
Woonplaats/Adres:                     ……………………….....................................


Telefoonnummer (mob.):             ………………………………………………...

Aantal personen:                       …………………………………………………

Merk en type auto:                     …………………………………………………


Bouwjaar auto:                         …………………………………………………

Opmerkingen/allergie:                …..…………………………………………….


 


Om de inschrijving definitief te maken, schrijf ik het inschrijfgeld, ad € 35,-- per persoon over op rekeningnummer: NL51INGB0004039734, t.n.v. R.J. Hakstegen