S+S Tuning British Cars

Beste Oldtimervrienden,

Wij hebben besloten dit seizoen goed te starten en daarom organiseren we op zondag 6 mei a.s. de Square Mountain Spring Rally. Het betreft een rit met een afstand van circa 120 km., over de mooiste weggetjes en door een gevarieerd landschap. Wij verwachten u op deze dag vanaf 9.30 uur bij S&S Tuning aan de Industriestraat 79 te Haaksbergen. Een kop koffie en een plak echte Twentse krentenwegge staan dan voor u klaar.

Na de koffie, gaat vanaf 10.15 uur de rondrit van start. De rit leidt u langs de mooiste plekjes van Twente, de Achterhoek en het aansluitende deel van Duitsland. Tevens hebben wij onderweg weer tijd ingeruimd voor een
verrassende stop. 

Na de rit verwachten wij u vanaf circa 14.30 uur weer terug bij S&S Tuning, op het hierboven genoemde adres in Haaksbergen. Hier is voldoende en overzichtelijke ruimte aanwezig om uw auto goed en veilig te parkeren.
Na binnenkomst kunt u genieten van het inmiddels bekende “Life Cooking-buffet”, dat vanuit de GoodFoodTruck verzorgd zal worden. Het buffet bestaat uit een salade-buffet met vers gebakken stokbrood, aangevuld met kip- en varkenssaté, heerlijke wraps met gebakken herfstchampignons en ambachtelijk gebakken beenham. In de                                                  grote pan treft u vervolgens gebakken aardappeltjes aan met paprika en ui. Kortom smullen dus en voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen wij voor diverse gekoelde drankjes. Indien u een allergie heeft, waar wij rekening mee dienen te houden, verzoeken wij u om dit tijdig/bij de inschrijving te laten weten.

Voor deze toertocht vragen wij van u een financiële bijdrage van € 35,,-- per persoon . Hiervoor krijgt u niet alleen koffie met krentenwegge bij aankomst en een schitterende rondrit, maar ook een heerlijk buffet. De te nuttigen drankjes dienen echter wel te worden afgerekend. Hiervoor wordt per drankje een bedrag van slechts €1,-- in rekening gebracht.

Wellicht ten overvloede willen wij hierbij nog opmerken dat u volledig op eigen risico deel neemt aan de rondrit. Uw auto dient dan ook verzekerd te zijn en in goede staat te verkeren (geldige APK). Het genieten van het landschap en van uw auto staan tijdens de rondrit centraal. Er is dan ook op geen enkele wijze sprake van enig wedstrijdelement.

Inschrijven kunt u door onderstaand formulier ingevuld terug te mailen aan: rj.hakstegen@kpnmail.nl

Let op; de inschrijving is pas definitief wanneer de financiële bijdrage, ad € 35,-- is bijgeschreven op  rekeningnummer: NL51INGB0004039734 t.n.v. R.J. Hakstegen.
Uiteraard gaan wij uit van mooi weer en een grote opkomst.

Wij hopen u dan ook op deze dag bij S&S-Tuning te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,
Hans Sieverink,
Alexander Dalenoord,

Gregor Bouhuis,

Martijn Klister
Robert Jan Hakstegen

 

INSCHRIJFFORMULIER:


Hierbij schrijf ik mij/schrijven wij ons in voor de S&S-Tuning Toertocht 2018 op zondag 6 mei a.s.Naam:                                       …………………………………………………


Voorletters:                               …………………………………………………

 
Adres:                                       ……………………….....................................


Telefoonnummer (mob.):             ………………………………………………...

Aantal personen:                       …………………………………………………

Merk en type auto:                     …………………………………………………


Bouwjaar auto:                         …………………………………………………

Opmerkingen/allergie:                …..…………………………………………….


 


Om de inschrijving definitief te maken, schrijf ik het inschrijfgeld, ad € 35,-- per persoon over op rekeningnummer: NL51INGB0004039734, t.n.v. R.J. Hakstegen