Onderhoud, reparatie en APK:

In onze compleet uitgeruste werkplaats met veel speciaal (Engels) gereedschap meet- en testapparatuur kunnen we alle automerken onderhouden en repareren. We beschikken over vier bruggen waar de inspecties, onderhoudsbeurten, reparaties of restauraties met de grootste zorg worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs. Om efficiënt te kunnen werken beschikken we over een speciale testbank waarmee gereviseerde wisselbakken, eventueel met overdrive, getest worden. De monteur weet hierna zeker dat hij goed werkende delen in de auto terugplaatst en dat niet achteraf ontdekt wordt dat het niet functioneert en alles weer moet worden uitgebouwd. Ook hebben we vakkundige bekleders beschikbaar voor het geheel of gedeeltelijk bekleden van het interieur. Bij ons in de werkplaats worden stoelen nieuw bekleed,  cabriokappen vervangen of gerepareerd, dashboards vervangen en gerepareerd, hemelbekleding en vloermatten vernieuwd etc..

Zijn we in de loop der jaren vooral bekend als specialist van de (Engelse) klassiekers, tegenwoordig wordt meer en meer de weg naar ons gevonden met de  hedendaagse wagen. Elk model is bij ons welkom maar we hebben ons vooral gericht op de nieuwe(re) MG F, TF, Rover en (BMW) MINI. Hiervoor hebben we geïnvesteerd en is de meetapparatuur en het gereedschap in huis.

Waarschijnlijk weet u ook dat we sinds jaren een gecertificeerd APK-keurstation zijn.
Momenteel loopt de ACTIEGRATIS APK-keuring als de grote beurt aan uw auto door ons mag worden uitgevoerd.

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking tijdens een gezellig kopje koffie. Wat houdt u tegen?

Onderdelen verkoop:

Veel relaties van ons zijn zelf verwoede sleutelaars en weten door hun jarenlange interesse en ontwikkelde vaardigheden en kennis menig probleem aan hun auto zelf op te lossen. Wij ondersteunen hierbij graag met een stuk advies en helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Vooral de technische onderdelen hebben we zoveel mogelijk op voorraad. Hierdoor verkleinen we wachttijden.  Ons doel is u direct te kunnen helpen. Door de jarenlange ervaring is er inmiddels een groot netwerk beschikbaar van betrouwbare, veelal Engelse, leveranciers die zorgen dat binnen de afgesproken tijd de niet beschikbare onderdelen aanwezig zijn. Momenteel werken we aan een volledig geautomatiseerde webshop waarmee u, op een zeer gebruikvriendelijke manier, de gewenste onderdelen voor uw auto vindt. Tevens bieden we gebruikte onderdelen aan op onze “Shop”-pagina.

Autoverkoop en advies:

Indien u op zoek bent naar een eerlijke en betrouwbare auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze site vindt u onder de rubriek  “Shop – British occasions” de auto’s die we zelf, dan wel voor onze klant, aanbieden. De auto’s kennen we. Het historie van de auto’s is bij ons bekend en kunnen daarom instaan voor een eerlijke auto.

Regelmatig vragen klanten ons hen te ondersteunen bij de verkoop van hun auto. Na een controle beurt wordt de auto verkoop klaar gemaakt en gaan wij, meestal door deze aan te bieden op onze website, op zoek naar de juiste koper. De auto’s worden in eigen land maar ook in het buitenland aangeboden. We zien steeds vaker dat de auto’s naar Duitsland en België gaan, maar landen als Finland, Frankrijk, Italië zijn ook geïnteresseerd.

We zijn trots regelmatig te mogen horen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Vooral omdat zij bij ons terecht kunnen voor (eerlijk) advies. Dit advies wordt gegeven over  onderdelen die de klant nodig heeft, maar ook technische problemen wordt hier regelmatig besproken. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis aanwezig binnen ons bedrijf. Doordat de oude technieken bijna niet meer voorkomen in de moderne auto wordt het meer en meer een specialisme om de klassieke auto goed te onderhouden en af te stellen. Wij helpen iedereen hier graag bij. Wanneer het uiteindelijk toch een complexer probleem blijkt, dan waarvan in eerste instantie is uitgegaan, nemen we dit probleem over en lossen dit op in onze werkplaats.

Taxaties:

Veel van onze klanten zijn er inmiddels aan gewend hun auto één keer in de drie jaar te laten taxeren. Het is van groot belang een taxatierapport te kunnen overhandigen wanneer er onverhoopt schade is ontstaan door welke reden dan ook. Als er bij de verzekering geen FEHAC-geregistreerd taxatierapport aanwezig is, wordt de dagwaarde van de auto uitgekeerd. Zoals u weet is dit, in verhouding tot de daadwerkelijke waarde van uw klassieker, een te verwaarlozen bedrag. Bovenop de emotionele schade volgt hierdoor ook nog eens een financiële strop. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw auto wordt getaxeerd en dat u uw verzekeringsmaatschappij een erkend taxatierapport kunt overhandigen. Heeft u hierover vragen of wenst u meer informatie? Mail of bel ons!